Waarom Singtuition

SINGTUITION is opgericht in 2010.

Mijn kennis en vaardigheden, opgedaan in het bedrijfsleven en in de muziek heb ik gebundeld en ondergebracht in een eigen onderneming met als doelstelling zoveel mogelijk bezig te kunnen zijn met het (laten) zingen, dit voor iedereen toegankelijk te maken, en zangers en zangeressen van alle niveau’s op een professionele en prettige manier te coachen.

En dat zingen actueel en geliefd is, blijkt wel uit de vele inschrijvingen en hoge kijkcijfers van programma’s als The Voice, The Winner is…, Idols, X-Factor, Popstars etc.

Hetgeen op zich ook helemaal niet verwonderlijk is, want zingen is nu eenmaal een heerlijke ontspannen bezigheid, en doe je dit samen, dan verdwijnen barrières, en komen mensen weer daadwerkelijk met elkaar in verbinding.

Na een jeugd met blaasinstrumenten bleek mijn liefde voor het zingen toch sterker en ben ik in januari 1997 -na een projectkoor en auditie- in het IJsselstein Show Chorus (tegenwoordig; Vrouwe IJsselstein Swingt) gaan zingen. Vanaf dat moment ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen, workshops, zanglessen bij diverse docenten en de dirigentenopleiding in Tilburg. Verder heb ik uiteraard veel gezongen in jamsessies, bands, bigbands en dat doe ik nog steeds!

Ook in het bedrijfsleven heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van communicatie en training, hetgeen ook mijn zangcoaching en het werken met groepen ten goede komt, zodat ik de mensen waarmee ik werk altijd het beste uit zichzelf kan laten halen.

Door deze gecombineerde kennis en ervaring kan ik iedereen, van aarzelende beginneling, tot vergevorderde vocalist op allerlei gebied coachen, en mocht er specifiekere hulp of advies nodig zijn, dan is mijn netwerk inmiddels dusdanig, dat ik gemakkelijk kan doorverwijzen of bemiddelen. 

Tenslotte wil ik werkgevers en werknemers de gelegenheid bieden om eenmalig of structureel even te ontspannen door samen lekker te zingen met In-Company Singing.

Dus…volg je intuïtie en sluit je aan bij Singtuition!